Mielőtt megérkeznétek...

Érezzétek magatokat otthon...

A hagyományos házirendtől eltekintenénk, az olyan szigorú…
Hiszünk abban, hogyha szívvel lélekkel csinálunk valamit, és az otthonunkat is adjuk oda nektek, ti ezt értékelitek és megbecsülitek. Hiszünk abban, hogy hasonló a hasonlót megtalálja, és ti is ugyanúgy vigyázni fogtok az értékeinkre, ahogy mi tesszük.

Egy kis falu, kis közösség. Alapvetően a békéért, csendért, nyugalomért látogat el ide az ember. Mi itthon vagyunk ebben a közösségben, reméljük ti is így fogjátok érezni magatokat.
Természetesen érezzétek jól magatokat, szórakozzatok, de kérünk benneteket legyetek tekintettel a szomszédokra, akikkel mi még jövő héten is szeretnénk jóban lenni☺

Nagyon örülünk, hogy vendégül láthatunk benneteket, érezzétek otthon magatokat, minden fényképnek, emléknek, véleménynek, tanácsnak örülünk!
konyha

Jól felszerelt konyha

kávégép_1@4x

Kávégép

Hajszárító

Vasaló

mosogatógép@4x

Mosógép

Tévé@4x

Tévé

grill

Grillező

Pár gyakorlati tudnivaló:

Az érkezés és távozás idejében rugalmasak vagyunk, az alapos takarítás miatt amúgy is mindig igyekszünk kihagyni egy éjszakát két csapat érkezése között, kérjük, hogy előre egyeztessünk.
Ha nem tudunk a helyszínen várni benneteket, gondoskodunk róla, hogy a fogadtatás ugyanolyan kellemes legyen, ebben az esetben a Szőlősi Kocsmában hagyjuk a kulcsot, ahol vendégeink vagytok egy palack finom helyi borra. Higgyétek el, mi is ide imádunk megérkezni először, és meginni az első pohár hideg fröccsöt!

Rólunk írták

Foglald le pihenésed!

Ha kiválasztottad a pontos dátumot, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot a foglaláshoz! A foglalásoddal kapcsolatban hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.